Novinky / VYBAVENÍ HAMMER STRENGHT V GOLDS GYM BRNO zpět
22. 03. 2018

VYBAVENÍ HAMMER STRENGHT V GOLDS GYM BRNO


Hammer Strength je kompletní řada posilovacích strojů určených pro extrémní silový trénink. Posilovací stroje Hammer Strenght jsou americkou legendární jedničkou.

Pro koho se hodí: pro profesionální sportovce, ragbisty, fotbalisty, atlety i plavce a pro všechny, kteří na svém těle chtějí tvrdě pracovat.

Jedinečnost - Hammer Strenght se zrodil spojením inovace, trvanlivosti a kvality. Snahou duchovního otce Garyho Jonese bylo inovovat nudný silový trénink a přivést cvičební stroje k dokonalosti. Proto je jejich konstrukce designována pro skutečně extrémní požadavky.

Isolaterální technologie umožňuje konvergentní i divergentní pohyb (sbíhavý a rozbíhavý), cvičit lze staticky i dynamicky. Nezávislá ramena strojů dovolí uživatelům procvičit každou končetinu zvlášť, ale i obě dohromady, střídavě a s různými zátěžemi na každé z nich. Přímý a krátký přenos zátěže přes řemenový pohon zaručuje plynulý chod a mimořádnou životnost. Benche a racky Hammer Strenght díky své všestranosti nabídnou klientům vše, co k dokonalému tréninku potřebují.

Důležité jsou výsledky

Hammer Strength řada je zaměřena na co nejúčinnější provádění cviků a tedy i na co nejlepší výsledky. Využijte dlouholeté zkušenosti profesionálních sportovců, kteří se podílejí na vývoji strojů a sami je využívají k tréninku a k dosažení sportovních vítězství.

Hammer Strength je světová jednička v oblasti zařízení s kotoučovým zatížením. Nabízí nejmodernější technologie v tomto oboru. Díky revolučním vizím a vedení zakladatele Garyho Jonese byl Hammer Strength první značkou, která prozkoumala ergonomické výhody využití sbíhavých a rozbíhavých oblouků pohybu. Se svými více než 40 výrobky s kotoučovým zatížením – včetně revolučních strojů Ground Base® - Vám Hammer Strength dává schopnost vychovávat šampióny.