Novinky / SPALOVAČE TUKŮ zpět
05. 06. 2018

SPALOVAČE TUKŮ

Dobrý den milí čtenáři,

léto a s ním plavková sezóna se rychle blíží. Pro ty z Vás, kteří přípravu na léto podcenili a začali později, těm by mohl pomoct následující článek o pomocnících hubnutí – SPALOVAČÍCH TUKŮ.

1. Důležitý je pohyb a správná strava

Spousta lidí sahá po spalovačích tuků a vnímají je jako prostředek k zaručenému úspěchu. Omyl! Pokud máte nekvalitní a kaloricky bohatou stravu, tak vám žádná zázračná "pilule" nepomůže.
V předešlých článcích blogu jsme si jako první rozebrali tvorbu jídelníčku, také jsem upozornil na nejčastější mýty a chyby při snaze zhubnout. Proto předpokládám, že jste si uvědomili důležitost těchto článků a nyní můžeme přejít k představení pomocnících hubnutí.

2. Rozdělení spalovačů podle dvou principů jejich působení

a) Zvýšení termogeneze –
Termogenní látky nutí tělo zvyšovat produkci tepla. Tento proces je energeticky náročný a zvyšuje se tak výdej energie. Zvýšená potřeba energie je nejčastěji hrazena z tukových zásob.

b) Zvýšení lipolýzy (=odbourávání tuků)
Mechanismus je založen na zvýšené lipolýze ("odbourávání tuku") v tukové tkáni. To má za následek, že mastné kyseliny jsou více uvolňovány do krevního oběhu, kde pak mohou být využity ostatními tkáněmi jako zdroj energie. Dojde ke zvýšené dostupnosti tukových zásob, spotřebovává se více energie a dochází k hubnutí.


Komplexní spalovače tuku, vícefrontový útok na tukové buňky!

Grenade Thermo Detonator

Základní verze produktu obsahuje tradiční kombo 225 mg kofeinu, synefrin ze 420 mg hořké pomerančové kůry (Citrus Aurantium), přibližně 250 mg EGCG získáme z 500 mg extraktu ze zeleného čaje. Kajenský pepř, fenylalanin a chlorogenová kyselina vhodně doplňují základní látky a dělají z něj jeden z nejúčinnějších produktů na trhu.

Grenade Black Ops – nástupce původního "granátu"

Oproti klasické verzi zde najdeme několik vylepšení v podobě vyšší dávky kofeinu a kajenského pepře. Pro lepší vstřebatelnost je v produktu Bioperin a přidanou hodnotu můžeme najít v podobě cholinu, taurinu. Cholin má podle Elsawyho (2014) pozitivní vliv na spalování tuků a podle Zhanga (2004) taurin zase působí jako výkon zvyšující prvek. Kůra z pomerančovníku hořkého, není jenom o synefrinu, ale podle Suryawanshiho (2011) zde najdeme třeba také N Methyl Tyramin, který funguje podobně jako jeho příbuzný alkaloid synefrin.

Dávkování:
Pro otestování užíváme jednu kapsli dvakrát denně po dobu prvních 7 dní. Před tréninkem, kdy to má největší smysl dávkujeme 2 kapsle. Nikdy nepřekračujeme dávku 4 kapslí za den a současně zvýšíme příjem vody.


Závěr:
Z dnešního článku byste si měli odnést především to, že spalovače tuku zázraky neumí. Nakopnou, povzbudí, zahřejí, ale přebytečná kila díky nim sama odpadat nebudou. Mohou však být pomyslnou třešničkou na dortu a celkovou nadstavbou k hubnoucímu plánu.

(zdroj: www.aktin.cz)